Ekspedisjon,  Eventer,  Hverdagsliv,  Tur

1 års jubileum!

Hurra! Bloggen er 1 år!!

Da jeg begynte å blogge i 2020 var målet å dokumentere turene mine. Men det stoppet ikke der. Jeg har laget noen filmsnutter, delt opplevelser fra hverdagen, skrevet noen innlegg på engelsk og endret layouten på bloggen. Forandringer fryder!

Det siste året har jeg blogget om 17 turer og 2 ekspedisjoner. Det er gøy å se hvor mye man kan få til i løpet av ett år. Jeg har reflektert litt rundt opplevelsene mine og kort oppsummert så er dette noen av turene som har utmerket seg det siste året:


 

Årets Lengste tur:

Det er Barnevandrerstien. Vi gikk over 150 km på syv dager. Jeg var full av gnagsår og haltet store deler av turen. Det var virkelig en prøvelse. Men jeg klarte å fullføre turen og jeg er veldig stolt av det. Flott tur for de som ønsker en utfordring.

Årets Kaldeste tur:

Det var Lista-Kvås turen. Jeg husker spesielt den ene natten for da var det så kaldt at vannflaskene frøys til is i løpet av noen få timer. Brrrr....

Årets Mest utfordrende tur:

Turen til Gaustatoppen. Selve turen opp til Gaustatoppen var lett, men det å gå ut på eggen med høydeskrekk var virkelig en utfordring.

Årets Hardeste tur:

Bortsett fra Barnevandrerstien, så er det ingen tvil om at årets hardeste tur var opp til den lille Preikestolen i Herad. Store deler av turen gikk oppover i bratt stigning, men utsikten på toppen var verdt det.

Årets Mest overraskende tur:

Åljersvann- De tre varder i Kvinesdal. Vi gikk i dette området på Lista-Kvås turen. Flott tur hvor du føler at du er milevis fra folk. I dette området fant vi en firfisle hengende i et tre.

Årets Merkeligste tur:

Det må være turen til Løtoft. Jeg hadde noen rare opplevelser på denne turen. Det var risset inn "I love you Tanja" i et tre. Jeg tenkte at det var søtt og gikk videre. Noen kilometer senere gikk jeg forbi noen beinrester som lå midt på en sti og der hadde noen skrevet Tanja og tapet det på beinrestene. Jeg fikk en ekkel følelse da ja...

Årets Morsomste tur:

Tømmerrenna i Vennesla. Dette var en kjempe gøy tur. Jeg skulle ønske tømmerrenna var enda lengre.

Årets Favoritt tur:

Her er det to turer som utmerker seg. Den ene er turen til Gaustatoppen. Den andre er turen til Eigerøy fyr. Noen dager er mer magiske enn andre og den opplevelsen fikk jeg på disse turene.


Det blir spennende å se veien videre. Jeg tenker at målet for det neste år bør være å få til 17 nye turer. Jeg har lyst til å utforske flere turløyper i nabofylkene. Jeg har også lyst til å gå på en ekspedisjon om ikke flere. Så da er det vel bare å kjøre på!

Vi blogges!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *