Blogg,  Eventer

#huninvesterer


D
enne uka har jeg vært på et bra
foredrag arrangert av DNB hvor

Christine Danche var konferansier.

 

Isabelle Ringnes holdt et foredrag om likestilling og om platformen Equality Check.

Equality Check er en nettside hvor du som ansatt kan vurdere hvor likestilt din arbeidsplass er ved å svare på noen spørsmål.
Målet til Equality Check er å bidra til mer transparens rundt likestilling og mangfold i arbeidslivet i Norge og globalt. Vurderingene er anonyme.

Bidra med din stemme og bli med å gjøre en endring: www.equalitycheck.it/

Kilder: https://www.elle.no/equality-check/

(Tall hentet fra presentasjonen til Equality Check)

Sparerådgiver Behnaz Ganji fra DNB snakket om sparing og investering.  Hun var utrolig dyktig og gjorde dette temaet lettfattet og forståelig. Jeg tenker selv å spare i fond og jeg kommer til å legge ut mer om dette når jeg er i gang.


Yrja Oftedahl fra podcasten Power ladies avsluttet eventet med en live-innspilling på scenen hvor hun intervjuet gründeren Berta Røed fra Bryne. Dette er ei interresant dame som forteller om hvordan hun dannet selskapet FuelBox som nå har blitt en stor suksess! Denne podcastepisoden inspirerte veldig og jeg anbefaler deg å høre den når den kommer ut.

Tilslutt ønsker jeg å si;  Stå på gutter! Dere gjør en kjempejobb på aksjefronten!  Og jenter, vi må tørre å satse mer og ta større plass på aksjemarkedet! Kjør på jenter!!

(Pssss… Er du opptatt av selvutviklig? Tony Robbins, Dean Graziosi med flere holder en live online training event torsdag 27. Februar.
Det er fortsatt noen få dager igjen. Meld deg på ved å trykke på linken: www.greatnesslink.com)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *