Blogg,  Eventer,  Tur

Lars monsen og kondishelvette

Denne uka har vi vært på foredrag med Lars Monsen. Foredraget var utrolig inspirerende og nå er jeg enda mer GIRA på å komme meg i form! Kondisen min er helt elendig og den må trenes opp hvis jeg skal klare å gå de turene jeg har planlagt for 2020. Det er heldigvis noen få måneder igjen. Planen er å starte med 1-2 joggeturer i uka og øke lengden for hver økt. Om ca 1 måned tenker jeg å ta en evalueringsrunde for å se om kondisen har blitt bedre evt ta treningen et skritt videre.

Har du noen gode tips når det gjelder kondistrening? Del gjerne dine kunnskaper.

Det er viktig å pushe seg for å bli bedre, oppnå mål og resultateter.... Jeg er egentlig ganske flink til dette når det gjelder karriere, skole osv, men når det gjelder trening så varierer det veldig. Her må jeg bli mer konsekvent. Jeg velger å starte smått og lage delmål. Om et halvt år tar jeg en større evalueringsrunde og ser om det har blitt noen forbedringer og om jeg har fått oppnådd mine mål for 2020. Det viktigste er at man prøver!

Bli med å utfordre deg du også! Så kjører vi på sånn at 2020 blir et superfint turår!


 

Jeg har også vært en liten tur i Svendsvika denne uka. Deilig å få luftet vedet! Det er faktisk første gangen jeg har vært i hytta. Svendsvika ligger ved Varnes fyr. Sjøbua ble restaurert i 2019 og har utsikt mot fedafjorden. Det er mulig å overnatte i bua og det gjøres ved å kontakte Farsund Kommunes servicekontor og reservere den.

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *