Blogg,  Eventer

Pre-party & SHE Conference

Woohoooo! Jeg har vært på SHE Conference i Oslo Spektrum! Fikk rimelige billetter siden jeg er student, så jeg tenkte at dette må jeg teste ut.

SHE Conference er beskevet som "Europe's largest gender diversity conference". Her møter man ledere, gründere, investorer, politikere, studenter og forretningsfolk. Det går i foredrag, workshops, mingling og stands.

I forbindelse med konferansen var jeg på "pre-party" på Oslo Rådhus.

Det var live musikk, champagne, tapas, kule folk, nydelige veggmalerier og god stemning. Rett og slett Gorgeous!!

Det var flere kjente som holdt foredrag på SHE Conference som blant annet Erna Solberg, Gro Harlem Brundtland,  Venke Knutson, Alexander Gamme, Abid Raja and the list goes on.... 

Mine favoritter var Gro Harlem Brundtland, Julie Linn Teigland (EY), Dr. Leyla Hussein (The Dahlia project), Melissa Mulholland (Microsoft Corporation), Anders Kvåle (Spacemaker), Pellegrino Riccardi, Daniel Skjeldam (Hurtigruten), Tomas Myklebust, Yrja Oftedahl (live-podcast, Power Ladies) og Inga Beale.

De gav meg det "lille" ekstra.