Hverdagsliv

Hovden

Jeg og kjæresten har vært en tur på Hovden. Vi dro til Hovden siden det var nærmeste stedet hvor de hadde skiutleie for langrennski. Jeg har vært der to ganger tidligere med en vennegjeng og da var det ski, fest og afterski. Veldig moro! Denne turen var hakket roligere.

Dagen før vi dro sjekket vi temperaturen. Vi visste at det skulle bli kaldt, men jeg hadde aldri trodd at -20 ℃ skulle kjennes SÅ kaldt ut! Alt frøys til is, drikkevannet frøys til is, skjegget til Joachim var full av is og håret mitt var full av is. Det var veldig kaldt!

Vi gikk en lang løype som skulle være relativt lett. Vi hadde såvidt begynt å gå da jeg fikk neglebitt i fingrene. Det gikk ikke lang tid før jeg også fikk neglebitt i føttene... Det var forferdelig vondt! Kalde dager som dette er nok ikke for meg... Som voksen har jeg aldri gått på langrennski (kun en gang på barneskolen...) Jeg har ikke noen gode teknikker, men jeg klarte meg greit. Det verste var å renne ned bakkene for da hadde jeg null kontroll. Vi gikk ca 8 km og det synes jeg ikke er så galt for en nybegynner.

Etter denne turen tenkte jeg at ski er ikke for meg, men dette var tross alt første gangen jeg gikk på langrenn i voksen alder (og i 20 kalde + kraftig neglebitt!) så da er det kanskje naturlig å føle det sånn. Nå har jeg bestemt meg for leie en skiinstruktør som kan vise meg noen teknikker som jeg kan bruke videre. Ellers var det en fin tur i nydelig vær.


Når startet du å gå på ski? Begynte du også i voksen alder? For da vet du at det ikke er lett... Men øvelse gjør mester, så vi får vente og se hvordan det går fremover. Jeg gir meg ikke med det første.

Vi blogges!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *