Hverdagsliv

Tilbake til hverdagen

Da var sommerferien over for denne gang. Det har vært godt med ferie! I sommer har vi holdt på med masse aktiviteter. Vi har blant annet vært med ungene i Bjørneparken og Hunderfossen. Det var SÅ gøy!

Bjørneparken er en dyrepark med norske rovdyr. De har også noen eksotiske dyr som Amur leopard. Vi hadde noen fine opplevelser i parken. Vi stod blant annet 2 meter unna en bjørn! Vi fikk også matet revene fra hendene. Det var litt av en opplevelse! Bjørneparken hadde også en utstilling med animatroniske dinosaurer som beveget på seg og lagde lyder. Dette var midt i blinken for Kayden som elsker dinosaurer! I Hunderfossen tok vi alt vi kunne av karuseller. Ungene elsket det! Vi var også en tur på Barnas gård og matet husdyr. 

Vi har også vært på sightseeing i Lillehammer og Oslo. I Lillehammer tok vi stolheisen opp til toppen av hoppbakken. På toppen så vi utover Lillehammer og Mjøsa. Nydelig utsikt! Vi var også innom Maihaugen som var som å reise tilbake i tid. Vi så på hus fra 1200-tallet og fram til i dag. Vi kunne gå inn i flere av husene og se hvordan datidens stil var. 

I Oslo måtte vi selvfølgelig gå innom Slottsplassen og se slottet. Ungene hadde ikke sett slottet før, så det var veldig stas. Vi måtte også teste ut bubble tea på TeaOlogy. I følge Leah skulle dette være veldig trendy nå. Etter min smak så var Bubble teen heeelt ok, hehe. Vi var også innom Oslo reptilpark og Vikingskipshuset. Begge stedene er verdt et besøk. Vikingskipshuset holdes stengt de neste 5 årene pga ombygging, så jeg var veldig glad for at vi rakk å stikke innom. 

Ellers har vi brukt fritiden på å jobbe ute i hagen og gått en del tur. Vi har feiret Leah som ble hele 10 år! Utrolig hvor mye vi har fått til i løpet av ferien.  

Vi fikk opplæring i hvordan man skal mate revene
Bjørneparken
Hunderfossen
Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Lillehammer
Panoramautsikt
Maihaugen
Slottsplassen

The greatest legacy we can leave our children is happy memories - Og Mandino.

 

Oslo reptilpark
Oslo reptilpark
Vikingskipshuset
Leah 10 år! Hurra!!

Det har vært en koselig ferie med mine kjære <3

Nå er batteriene ladet og vi er klare for hverdagen igjen. Jeg håper at du har hatt en fin ferie! Og til deg som har ferie nå, NYT!

Vi blogges!

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *