Hverdagsliv

Topp 3 julefilmer på Netflix

Wohoo! Det er juletider og er det en ting jeg elsker så er det å se julefilmer. På Netflix har de julefilmer i alle sjangere. Jeg liker best de klissete, romantiske julefilmene, og lavbudsjett filmene hvor du kan forutse handlingen allerede fra starten. De får jeg for en eller annen grunn ekstra julestemning av. 

Det er mange julefilmer å velge mellom. Jeg har valgt nyere filmer som jeg ikke har sett før. De klassiske julefilmene er derfor ikke tatt med. Min topp 3 liste i år er ikke så altfor klissete. Den er variert, moderne og handler selvfølgelig om kjærlighet ♥

Last Christmas

En morsom og rørende film som handler om Kate. Hun arbeider som alv i et helårs julebutikk. Hun har mye uflaks og tar dårlige beslutninger. En dag møter hun er fyr som vil prege livet hennes for alltid.

Filmen er tilgjengelig på Netflix frem til 22. desember.

Love Hard

En moderne julefilm som handler om skribenten Natalie. Hun skriver om sine katastrofale dating opplevelser via dating apps. En dag matcher hun med drømmemannen. Hun reiser på overraskelsesbesøk til ham, men så viser det seg at drømmemannen ikke er helt den hun trodde han var.

Let is snow

En julefilm basert på en gjeng ungdommers liv. Vi følger flere morsomme karakterer og konflikter som oppstår i vennskap og kjærlighet under julehøytiden. 

Dette er min lille toppliste. Kanskje det blir en julefilm eller to frem mot jul?

Ha en koselig helg!

 

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *