Hverdagsliv

Oppsummering av året 2021

Jeg får starte med å si at de siste ukene har preget meg veldig. Da nyhetene om omrikon kom, gikk det ikke lang tid før virusvarianten dukket opp i Norge. Julen har for min del vært trist. Normalt elsker jeg denne høytiden, men i år har det vært et mareritt. Julen er en tid hvor venner, familier og sine kjære samles. Men pga usikkerheten rundt omrikon og fordi jeg har dårlig immunforsvar, så valgte jeg å være alene i julen. Jeg ville ikke ta risikoen, selv om jeg er fullvaksinert. Når du har dårlig immunforsvar så er det ikke rett tid å omgås folk når viruset er i full oppblomstring. Jeg trodde i utgangspunktet at det skulle gå greit, men der tok jeg feil. Det var mye verre enn jeg trodde og ensomheten var stor. Jeg tror dette har vært en tøff jul for flere og jeg har ikke klarte å skrive noe om dette før nå. Jeg visste ikke at ensomhet kjentes så forferdelig ut... Heldigvis er juletiden snart over og jeg er superglad for det! Vi kan snart gå tilbake til hverdagen igjen, så håper jeg at neste jul blir bedre. 

På den mer positive siden så kan vi håpe på et litt bedre år med tanke på covid. Jeg er i hvert fall veldig klar for 2022! Nytt år og nye muligheter!!

2021 kort oppsummert:

  • Vi har gått Pilegrimsleden på ca 145 km. Det var kjempegøy og veldig stas at vi fikk til en ekspedisjon i år også. 
  • Vi har gått Dronningstien. Det er en tur jeg har ønsket å gå. Den har vært på min "Bucket list". Check!
  • Vi har prøvd hundesledekjøring i Sirdal. Været var nydelig og hele turen var rett og slett magisk!
  • Tantebarnet mitt Andrea ble døpt.
  • Kayden ble 6 år og begynte på skole. Leah ble 10 år. Veldig stas!
  • Jeg tok grunnleggende sikkerhetskurs og grunnleggende førstehjelpskurs på RelyOnNutec. Tanken var å søke jobb offshore, men jobben som frilanser har gått overraskende bra. Så nå blir det mest sannsynlig at jeg forsetter som frilanser. I hvert fall en stund til.
  • Vi har kjøpt drone som gir gode foto muligheter.
  • Vi hadde en fin Norgesferie i sommer med ungene. Vi var blant annet i Hunderfossen, Barnas Gård, Lillehammer, Bjørneparken, Oslo reptilpark og Vikingskipshuset. Vi var også en tur i Oslo og drakk Bubble Tea hehe. Det var en fin tur.
  • Jeg har solgt leiligheten min på egenhånd, uten megler. Leiligheten ble solgt dagen etter visning og over takst. Jeg er storfornøyd med det! (Og spesielt at jeg slipper å betale en megler for jobben hehe..)
  • Vi har kjøpt hus! Nabolaget er koselig og huset har mange muligheter. Vi har allerede satt i gang noen små prosjekter og det hjelper veldig når man har en mann som kan snekre. 

Det har vært noen store og noen små opplevelser. Covid har satt sitt preg på året, men alt i alt har det vært et greit år med fremgang. 

Nå er jeg klar for 2022 og det året vil bringe. Jeg ønsker dere et godt nytt år! Jeg håper dere får en fin feiring, så ses vi i 2022!

Vi blogges!

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *