Hverdagsliv

Nyttårsforsetter for 2022

Godt nytt år! Vi er endelig i 2022. Det er et nytt år med nye muligheter!

Jeg har som vanlig noen nyttårsforsetter for det nye året. Jeg liker å sette mål og jobbe mot dem.

Nyttårsforsettene jeg hadde i 2021:

  1. Trening
  2. Sparing. Fortsette videre med sparemålene mine. 
  3. Reise og oppleve nye steder og turområder i Norge

Nyttårsforsetter for 2022:

  1. Trening. Målet er å vedlikeholde kondisjonen og få til mer styrketrening
  2. Sparing. I 2021 startet jeg sparing i fond. Målet er å fortsette med det. I tillegg ønsker jeg å kjøpe 1-2 aksjer. I 2021 startet jeg også med crowdfunding. Det tenker jeg å fortsette videre med.
  3. Tur. Jeg ønsker å dra på en ukestur. Norge på tvers hadde vært gøy å få til.
  4. Reise. Jeg ønsker å reise! Målet er å få til en utenlandsreise i løpet av året.

Dette er ikke hårreisende mål, men det kan bli litt vanskelig pga covid. Nyttårsforsettene er veldig like fjorårets mål, men de er mer spesifiserte. Har du noen nyttårsforsetter? Hvis du ikke har, så vil jeg gi deg en liten utfordring. Finn et nyttårsforsett som du kan fokusere på dette året. Det kan være et mål, en plan eller et ønske for det nye året.

Alle klarer å finne et nyttårsforsett 

Vi blogges!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *