Hverdagsliv

En helomvending

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert noe på bloggen. Faktisk nesten ett år siden. Det siste halvannet året har jeg jobbet med en masteroppgave og det har krevd mye ved siden av fulltidsjobb. Jeg har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd til andre aktiviteter. Forholdet har heller ikke hatt så godt av alt arbeidet, så jeg har brukt mye av den siste tiden til å reparere det.

En fin ting som jeg kan dele er at jeg har levert oppgaven! Og det er en stor lettelse. Nå har jeg faktisk tid til å finne på aktiviteter igjen. Men, før vi legger dette kapitelet bak oss så er det en ting jeg ønsker å si om masteren. Selv om det er tøft å ta en mastergrad ved siden av jobb, så føler jeg at det er verdt det. Det koster mye av fritiden, sosial livet og ikke minst familielivet, men jeg stolt over å ha gjennomført det, og jeg gleder meg til mulighetene og ansvaret som følger med det. På grunn av studiet har jeg også fått mulighet til å være prosjektleder for et spennende prosjekt på jobb og det er motiverende. Det har nå gått fem år siden jeg startet studiet på UIA. Det har vært et laaaang prosess som snart er over. 

Når det gjelder bloggen, så tenker jeg å fortsette å dele bilder fra turer og hverdagslivet. Jeg håper at dere er klare for det. Jeg har i hvert fall lengtet veldig etter det. Nå har jeg ferie og håper på noen skikkelig fine dager ute på tur.

Ønsker dere en fin sommer videre

☀️

 Vi blogges

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *