Eventer,  Hverdagsliv

Datenight og parterapi

Den siste tiden har det vært mye å gjøre i forhold til fotografering av leiligheten, men vi fikk til en liten kjærestetur til Oslo i helga. Det var noe vi hadde planlagt før vi kjøpte huset. Timingen var litt dårlig, men det var godt å ta en pause fra all ryddingen.  

Vi startet dagen med å gå på Astrup Fearnley museet som er et av Nordens fremste museer for samtidskunst. Museet har en fast utstilling og en skiftende utstilling. Denne gangen kom vi midt i utstillingsbyttet, men vi fikk se den faste utstillingen. Etter museumsbesøket tok vi en liten shoppingrunde før vi dro til Eik Annen Etage hvor vi hadde fire retters middag. Eik Annen Etage er en av mine favoritt restauranter i Oslo. Jeg har vært der noen ganger før, men gangen var litt ekstra spesiell siden jeg skulle dele denne matopplevelsen med Joachim for aller første gang. Jeg gledet meg veldig til å se hans reaksjon på maten og det var akkurat som jeg trodde. Han DIGGET maten!

Vi avsluttet kvelden på Latter med «Singel i Parterapi» av Kevin Vågenes. Utrolig morsomt show med nye morsomme karakterer og musikalske innslag. Vi lo godt (og vi lo, og vi lo...). 

Radisson Blu Scandinavia Hotel
"Michael Jackson and Bubbles".
Kamskjell - søtpotet - reddik - pasjonsfruktsaus
Økologisk laks - eple - gulrot - røkt saus nage
Norsk indrefilet av okse - aspargesbønner - steinsopp og potetpuré - bordelaisesaus
Plomme - karamellisert sjokolademousse - rosmarin iskrem

Nå er fotograferingen endelig unnagjort og vi kan rote akkurat som vi vil igjen! Neste steg er å få en tilstandsrapport og verdivurdering av leiligheten. Det blir spennende!

Vi blogges!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *