Hverdagsliv

Ikke lenge igjen til ferien

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har lagt ut noe på bloggen. De siste månedene har vært så hektiske at jeg ikke har klart å fokusere på noe annet enn skole og jobb. Det har skjedd en del nytt. Jeg har fått meg ny jobb. Jeg arbeider for tiden som prosessoperatør på en bildelfabrikk hvor jeg støper bildeler. Det er en varm jobb og spesielt nå på sommeren, men jeg trives veldig godt med arbeidsoppgavene og gode kolleger. Jeg har også fått meg fast jobb! Det gikk veldig fort 🙂

Ved siden av jobben har jeg arbeidet med prosjektskissen til masteroppgaven. Det var mange arbeidskrav som måtte godkjennes og det har vært mye jobb med den helt siden januar. Prosjektskissen ble sendt inn til vurdering i juni og den ble godkjent i juli. Etter SÅ mye jobb, så er jeg glad for at den ble godkjent. Nå er det kun et år igjen av masteren og masteroppgaven, så er jeg ferdig. Can´t wait!

Ved siden av jobb og skole har vi holdt på med oppussing. Vi har beiset to store verandaer og malt en liten balkong. Vi har pusset opp soverommet og rettet gulvet med avrettingsmasse i kjellerstuen. Vi har gitt nytt liv til gamle utemøbler som vi har pusset og beiset. I tillegg til andre småting, så har vi fått gjort mye de siste månedene.

Neste uke starter fellesferien. Det skal bli godt med ferie! Vi skal ha bursdagsfeiring for vår kjære Leah som blir 11 år. Tiden går fort! Ellers planlegger vi en roadtrip med ungene. Vi har kjøpt et telt som vi skal teste ut. Det er et 6-manns telt, så det blir nok plass til alle. Vi tenker å kjøre innom flere sørlandsbyer og overnatte på forskjellige campingplasser. 

Hva er dine planer for ferien? 😀

Vi blogges

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *