Hverdagsliv,  Tips,  Tur

Nytt utstyr

Nå nærmer det seg turstart! Deler av utstyret er oppgradert. Denne gangen har jeg investert i ny sovepose, håndkle og vanntette pakkposer.

Vi har sett webkamera bilder fra Nedalshytta og det er fortsatt en del snø der. Dette kan fort bli en vinterekspedisjon. Det var ikke helt det jeg hadde sett for meg... Heldigvis er Nedalshytta siste stopp på ekspedisjonen, så temperaturen kan ha endret seg en del fram til da. 

Sovepose: Jeg fryser lett, så denne gangen har jeg investert i en god vinterpose. Den er lett og har en Comfort på -4°C og Comfort limit på - 11°C.
Håndkle: Veldig greit å ha med på tur. Tidligere har jeg brukt klut, men minuset er at det tørker sent. Dette er et kompakt håndkle som veier lite og tørker 4 ganger raskere enn et bomullshåndkle.
Vanntett pakkpose: Dette er et "must" på langturer. Den beskytter klær og utstyr fra rusk, vær og fuktighet. Veldig praktisk. Tenk at jeg har klart å gå to ekspedisjoner uten regn! Denne gangen regner jeg med at jeg ikke er like heldig og at det blir noen dråper med regn. Nå er jeg i hvert fall godt forberedt.

Har du noen gode tips til turutstyr? Kanskje du har noen "must-haves" som du må ha med på tur/ekspedisjoner? Del dem gjerne 🙂 

Vi blogges!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *