Hverdagsliv

Hils på vår nye turkamerat

Hils på Mavic Air 2. Han skal være med oss på tur fremover. Denne uka fikk jeg testet dronen og det var utrolig gøy. Det tar foto mulighetene til et helt annet nivå! 

Neste måned tenker vi å dra på ekspedisjon. Det gleder jeg meg veldig til. Turen vi tenker å gå er på ca 120 km og tar ca 7 dager å gå. Det begynner å bli lenge siden sist ekspedisjon. I fjor gikk vi  Barnevandrerstien og Lista-Kvås. Det kommer mer om ekspedisjonen etter hvert. Holder litt tilbake på detaljene til vi har fått alt på plass. Det er en del som må planlegges.

Ellers har formen ikke vært helt på topp den siste tiden. For ca to måneder siden gikk jeg tur på Hågåsen, Hidra. Da jeg kom til toppen på observasjonsposten Vidsyn, skled jeg og falt med all vekta på skuldra. Jeg kunne høre det knase langt opp etter ørene. Jeg var sikker på at jeg hadde brukket armen. Adrenalinet pumpet og jeg klarte ikke å kjenne etter hva som hadde gått galt. Etter en stund kom jeg meg til hektene. Armen var ikke brukket, men jeg hadde store smerter. Nå har armen hvilt i nesten to måneder og det er fortsatt vondt. Jeg har vært hos legen for sjekk og det blir røntgen next. Satser på at det ordner seg med armen og at den er i grei stand til turen i mai.

Ønsker dere alle ei fin uke! 

Vi blogges!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *